Stjernetegn viser dig vejen

Stjernetegn viser dig vejen

Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle gå så meget op i stjernetegn som jeg gør nu. Men nu, hvor det er blevet tilfældet, er det fint og jeg er glad for det. Måske er der andre, som ikke mener at stjernetegn og den slags betyder noget for dem i deres hverdag, men for mig er det alfa omega at læse om det dagligt. Gerne lige når jeg er stået op og har brygget den første kop kaffe på dagen. Hvis du ikke ved hvad stjernetegn går ud på, kan du med fordel lede lidt efter det på nettet. Der er mange sider derude, som skriver om det – og her er der selvfølgelig nogen der er bedre end andre. Jeg bruger selv en unavngivet side, men hvis du bruger den samme som mig, er du sikker på at få det bedste indblik i astrologiens verden og desuden den bedste beskrivelse af hvad, dit stjernetegn betyder. Mine forældre har accepteret, at jeg bruger det meste af min tid på at kigge på stjerner. Jeg elsker når der er et par  nye stjerner på himlen, som jeg ikke har set før. Hubbles har lige taget nogle nye billeder, som viser et uendeligt hav af stjerner – og her bliver det ret svært at finde sit stjernetegn i mængden. Men det er flot som bare Fanden. Jeg vil håbe, at jeg snart får råd til at købe et mindre teleskop selv, som jeg kan stille op på loftet og åbne loftsvinduet og kigge fra. Det ville være noget af det bedste, der kunne ske for mig. Nu må vi se hvad der kommer til at ske. Jeg håber i hvert fald ikke, at det kommer til at koste mig for dyrt. Måske jeg burde få finansieret det af banken, men det bliver vel bare dyrere end at købe det kontant.

stjernetegn