Min fascination

Min fascination

Jeg er dybt fascineret af design. Helt fra da jeg var lille har jeg altid synes der var noget spændende over den måde, som møbler og generelt interiør er lavet samt designet på. Fra jeg var helt lille, begyndte jeg jævnligt at ommøblere på mit børneværelse for at få den flotteste og bedste løsning med de møbler jeg nu havde.  Mit værelse var ikke så stort, men jeg fik det til at passe bedre og bedre sammen.

Nu mange år efter er jeg uddannet indretningsarkitekt, og nu hjælper jeg andre med at indrette deres hjem samt kontorer for den bedst mulige og flotteste løsning. De møbler jeg kan lide nu hvor jeg er blevet en hel del ældre er forholdsvist nyt design. Som eksempelvis Tom Dixon, Magis osv.. Disse møbler bruger jeg meget når jeg skal indrette.

Når jeg skal du at indrette for private elle virksomheder, så tager jeg normalt først et kig på deres rum, hvor stort det eller disse her og herefter spørger ind til hvad de godt kan lide. Når jeg ved dette, så begynder jeg at tænke på hvilke møbler som kunne stå der, og hvilke de i det hele taget har brug for at være i rummet. Jeg har tit brochurer med for at kunne vise hvilke møbler, jeg råder over til indretning.

Hvis du selv skal bruge en forhandler af designermøbler, så synes jeg at du skal tage fat i Roomstore. De er top professionelle, og faktisk den eneste officielle forhandler af Tom Dixon i Danmark. Så ser du nogle møbler af Tom Dixon i Danmark, så kan du være helt sikker på at de er handler igennem Roomstore.