Lækker paraply til golfturen

Lækker paraply til golfturen

Spiller man meget golf, oplever man ofte goden ved at have en paraply med sig. Trænger man til en ny lækker og smart paraply, kan man vælge en sort golf paraply Jeanette med plads til to personer. Denne belejlige automatiske funktion paraplyen besidder, giver hurtigt åbning og lukning. Et design som er bygget til vindmodstand op i den høje ende af skalaen. Skaftet er lavet i hårdt fiberglas og er støbt i ægte golfånd. Ventilationsdække som regulerer presset ved hårde vindstød og en sølvknap samt promotionsrelateret muligheder.

Køber man denne lækre paraply, kommer man til at skulle ligge 179 kr. Paraplyen kan sendes gratis til Posthus, eller man kan vælge et GLS bud til blot 25 kr. Køber man for 200 kr. kan man slippe fragtfrit, og gør sig en god handel. Paraplyerne har udviklet sig meget i de senere år, og denne model er et pragteksemplar på det. Selvom paraplyen er spækket med lækre designdetaljer, slipper man med en vægt på 500 g. Desuden følger der en lækker beholder med til paraplyen som har skuldespænde der let kan justeres til de rigtige mål så paraplyen er let at have med rundt.

Paraply i lækker blå farve og i høj kvalitet

Denne sorte golfparaply Jeanette paraply er i en særklasse, når det kommer til paraplyer. Her er nemlig tænkt over alle detaljer, og intet er overladt til tilfældighederne. For det første er der den blå, gule, mørke grønne, lysegrønne røde og den lyse blå udgave af denne designer paraply, som er designet til at lyse op på en grå og trist regnvejrsdag. For det andet er der den udsøgte teknik, som ligger bag selve produktionen af paraplyen. Dette ses både i den imponerende diameter på den 125 centimeter brede skærm, som også er vindafvisende og fleksibel, men også i de lette ribben og det slanke skaft.

Ribben og skaft er produceret i fiberglas, et nyt materiale inden for paraplydesign. Dette materiale gør en kæmpe forskel, for det giver en større slidstyrke og en lettere vægt. Faktisk vejer denne paraply kun 500 gram. Alle disse smarte funktioner er her samlet i et enkelt produkt, som med sikkerhed vil holde enhver tør under et regnvejr. Paraplyen koster 179 kroner. Ønsker man et gøre en god handel, kan man med fordel købe to paraplyer for en gang – så når man nemlig over 200 kroner, og sparer på den måde fragt.